Reinkarnációs – korregressziós csoport (2 napos)
                                                Kövesi Péter Spirituális tanító-gyógyítóval
Helye: Veda Yoga Életmódközpont Budapest, Stollár B.u. 22.
Karma, reinkarnáció, regresszió. A nyugati világban rengeteg tévedés és félremagyarázás kering a sors és az újjászületés törvényszerűségei körül.

Ezzel kapcsolatos cikksorozatot olvashatnak a Nők Lapja Ezotéria számaiban.

A program az érdeklődőknek saját élményű lehetőséget, terapeutáknak pedig módszereket ad az előző életek megismerésére és a korregresszió segítő alkalmazására.

A karma törvénye szerint előző életeink cselekedetei, sőt szavai és gondolatai tették olyanná jelen életünket, amilyennek azt most tapasztaljuk. Az ezekbe való bepillantás segíthet önmagunk megismerésében, sorsunk elfogadásában, megtalálni a helyünket a világban, kapcsolataink rendezésében, de még a gyógyulásban is.
A program saját élményű lehetőséget, terapeutáknak pedig módszereket ad az előző életek megismerésére és a korregresszió segítő alkalmazására.
A programon az  „Időkapu””című könyvem alapján többféle módszert is megtanítok.
A részvételt elsősorban terapeutáknak, hagyományos és alternatív módszerekkel dolgozó szakembereknek, pszichológusoknak, természetgyógyászoknak, vagy spirituális dolgokban jártasabb laikusoknak szoktam ajánlani.

A módszereket a gyógyítók napi munkájukban, terápiásan is tudják alkalmazni. A tanfolyam két napos.

A  tanfolyam laikusoknak és terapeutáknak egyaránt ajánlott!

– Következő problémák, megbetegedések esetén segíthet  a reinkarnációs terápia:

– lelki eredetű problémáknál (önelfogadás – valami módon másokként születtek. Az önelfogadási zavar azonban jelentkezhet a személyiséggel vagy a nemmel is kapcsolatos problémákkal is, például homo-, transz-, vagy biszexuális embereknél, akik nem tudják elfogadni, hogy miért nőnek vagy férfinak születtek ebben az életükben.

– akinek valamilyen folyamatosan visszatérő, ismétlődő párkapcsolati problémáktól szenvednek: olyanok a szülei, gyermekei, családi környezete, szociális helyzete, amit nem tud elfogadni. Sok esetben súlyos betegségek megértéséhez, sőt gyógyulásához is tudunk segítséget nyújtani.

Ellenjavallt azoknak, akik pszichiátriai megbetegedésben szenvednek, vagy arra keresnek bizonyítékot, hogy másoknál különb előző életeik voltak. A reinkarnációs csoport nem csodaszer, problémáid megoldásának első lépése az itt és most-ban van! (Kövesi Péter)

– Milyen eredményekre lehet számitani?

– nagyobb önelfogadást, aminek tudatában a személy képes lehet változtatni az életén. – a szorongások és fóbiák – azonban nem biztos, hogy múlt életű eredetűek. Laikusok és sok természetgyógyász úgy véli, hogy minden problémánk múlt életi eredetű. Ez maximálisan nem így van. Szakemberek szerint a problémáink legalább 70%-a ez életi eredetű, és ebből a 70%-ból is nagyon jelentős rész kisgyermekkori traumákra vezethető vissza. Éppen ezért nem is gondolom, hogy mereven szét kell választani a korregressziót (ami a jelen élet korábbi szakaszaiba viszi vissza az illetőt) és a reinkarnációs élményeket.

Várunk Szeretettel !

Regisztrációs díj: 5.000 Ft

Ár és Időpont: Itt >>> 

Jelentkezés (előzetesen,előleggel): szabolcsi.eva@gmail.com, +3670-258-0551 

error: Content is protected !!