Vigyázat Nyár!
Tudom, hogy Mindannyiótoknak csodás barna színe van már!🙂
Azért itt van néhány nyári jó tanács a bőrötökkel kapcsolatban:
1. Ne csodálkozz, ha a bőröd a nyári melegben más kozmetikumokat kíván, mint amit eddig használtál. Előfordul, hogy az eddig használt krémektől csillog, fénylik, izzad a bőröd, vagy épp rettenetesen száraz. Menj kozmetikushoz, ajánlani fog olyan terméket amivel nyáridőben is kellemesen érzed majd magad!
2. Napozás előtt mindig tisztítsd le az arcod és használj teljesen természetes napozószereket! Ilcsi Paradicsomos testápoló és Körömvirágolaj keveréke csodásan barnít és véd!
3. Érdemes arctisztítással felkészíteni a bőröd a nyaralás előtt a nagyobb igénybevételre, megfelelőn hidratálni a bőröd. Könnyebben tudsz majd bánni vele a nyaralás alatt, hidratáltabb és frissebb lesz, nem égnek a bőrödbe a tisztátalanságok!
4. Napozás után se feledkezz el a megfelelő bőrápolásról, kérd kozmetikusod tanácsát!
5. Nyáron is fontos a radírozás, a bőrtípusnak megfelelő radírral és használd az Ilcsi Hidratáló Elixírjét, hogy feszes és hidratált legyen a bőröd.
Sorolhatnám még a sok jó tanácsot, tonik, testápoló és egyéb finomságot. A légyeg, hogy nyáridőben is gondolj szépségedre!🙂Figyelj oda ebben a nyári száraz meleg időben az arcbőrödre!
Nem csak belülről fontos hidtarálni a tested, a bőrödet is megviseli a napsugárzás, a száraz meleg. Ilyenkor nincs kedved bekenni az arcod, mert leolvad rólad a krém, a smink.

Egyszerű a megoldás, hogy mégis megelőzd a szárazság következtében kialakuló ráncok megjelenését:
rendszeresen, heti 2-3 szor radírozd le a bőröd ( ajánlom Neked a Csipkebogyós-Kukoricás radírt, vagy a Fűzfás Pillanat peelinget, ezzel megakadályozod, hogy a sejtmagjukat elvesztett hámsejtek élettelenül akadályozzák a nedvesség felszívódását,
használj nappalra nagyon kevés könnyű habkrémet ( a bőrtípusodnak megfelelőt!), természetesen szappanos mosakodás után,
– de hidratálhatod, szépítheted, feszesítheted a bőröd valamilyen illatos tonikkal is. ajánlom az Ilcsi termékek közül a rózsa vagy meggy-kökény tonikot- imádni fogod ( nem kell vattára tenni, csak nyomkodd be a bőrödbe), nagyon hasznos a pigmentfoltok halványítására a kövirózsa tonik!
– használj mindenképpen fényvédőt a napozáshoz, megvéd a leégéstől és attól, hogy a nyár végén “rinocérosz” bőröd legyen!
– a nyár folyamán érdemes a mélyebb rétegeket is feltölteni, hidd el áldásos lehet egy kis elektromos kezelés, egy jó masszázs a kozmetikában!

Bejelentkezés:

Balogh Zita
Ilcsi Referencia Kozmetikus:
+3620- 534-8110

error: Content is protected !!