„ A tested annyira ősi, mint az univerzum agyagja, amelyből készült; és a lábad a földön állandó kapcsolat a földdel. A lábad hozza magával a saját agyagot az ókori, agyaghoz, amelyből először jöttél létre .”

JOHN O DONOHUE

Női Jóga

Nő vagy akkor is amikor már nem 19 vagy, akkor is ha nem most vagy várandós és akkor is ha már szültél néhány gyermeket, vagy éppen nem adatik meg neked. De akkor is az vagy ha most nem a gyermekvállalásban éled ki a női szereped. Bárki is vagy, bármilyen szereped van, ha női testet öltöttél ebben az inkarnációdban akkor azt kell megélned. A női princípiumodat!

Ne csak jógagyakorlatokra készülj (persze lesz az is bőven J), hanem készülj egy felfedezésre, amelyben megtalálod saját magadat, a lényegedet, a nőiességedet! Azonosulsz majd azzal az igazi nővel aki Benned lakozik, kibontva valódi szépséged, finomságod, egészséged!

A női jóga alapgyakorlatok, amelyeket megismerhetsz egy ősi indiai hercegnő emlékirataiból származnak. Használni fogjuk a kundalinhi energiát, a hennát, az illatolat.

Meditációs megerősítésekkel, varázslatos hangulatokkal , szeretettel várlak csütökönként 18 órakor a veda yogában!

Bejelentkezés az órákra: baloghzita8@gmail.com

Balogh Zita

Vaisnava jógamester

error: Content is protected !!