Hatha-jóga Velencén a Közösségi házban

Kezdő jógaóra január 31-től!! A részletekhez kattints IDE

Időpont: 
Szerdánként 18.00-19.30-ig 
Oktató: Balogh Zita

Tanulmány: Vaisnava Jógamester szak (BHF)

2003 óta jógázom. A kertben kezdtem el egy szőnyeggel és egy könyvvel. Nap, mint nap gyakoroltam a pózokat. A leírások alapján még fejen állni is megtanultam, amit addig sohasem tudtam. Kozmetikus révén sokszor hallottam a vendégektől, hogy szeretnének mozogni, változtatni az életmódjukon, mégsem teszik. Felajánlottam néhányuknak, hogy jógázom velük, amit már tudok átadom. Így kezdődött.

2010-ben végeztem el Sri Vijay Anand jógaoktatói programját, Kaya-Kalp Yoga oktató lettem, ami egy átfogó képet adott a testfiatalító jógáról. A Bhaktivedanta Hittudományi Főiskolán mélyitettem el tudásomat a védikus kultúráról, ayurvédáról. A Himalaja Gangótri jógahagyományokat megismerve a Vaisnava Jógamester szakon végeztem. A jóga ma már teljesen áthatja az életem, követem a jóga-életmódot a magánéletemben is. Tanítványaimnak törekszem hitelesen átadni a megszerzett tudást. Köszönöm az Életnek, hogy a jóga útjára vezetett!

Óratípus: Tradicionális Hatha-jóga

Az órát azoknak a gyakorlóknak ajánlom, akik már ismerik a Hatha-jóga gyakorlatait. Rendszeresen gyakorolnak, vagy már gyakoroltak és újra kezdenék.

Óráimon a nyújtó, erősítő és  dinamikus gyakorlatokat ötvözöm, a test számára nem megerőltető mértékben. Célom, hogy  a testet a  legerősebb, legrugalmasabb és  legegészségesebb állapotba hozzuk. Megtanuljuk a  szervezet stressz mentesítését, gyakoroljuk az ismert légző gyakorlatokat. Az ászanák felvételét pontosítjuk, a hosszabb ideig való kitartásukkal  van idő az energia  áramlások megfigyelésére.

A megérkezés után az órára való ráhangolódással kezdünk, majd átmelegítjük az izmokat és ízületeket. Az óra általában egy csúcs gyakorlatra épül, amelyre rávezető gyakorlatokkal készülünk fel. Levezetéssel és relaxációval, meditációval zárjuk az órát, mely után biztosan úgy érzed majd magad, mintha újjászülettél volna! 🙂

Felszerelés: Kényelmes, sport ruházat, ha van stabil jógaszőnyeg (nem polifóm!), a teremben jóga eszközök állnak rendelkezésre.
Részvételi díj:
2000 Ft / 90 perc
Bérlettel: 1800 Ft / 90 perc
Bejelentkezés:
Balogh Zita
tel: 06/20-534-8110
error: Content is protected !!