2020. február 9. vasárnap 10 – 13 óráig  Megtelt! Jelentkezésed a legközelebbi tanfolyamra írjuk be!
Az Ayurvédikus konyhát sokan azonosítják az indiai konyhával illetve a vegetáriánus főzéssel. Ellenben az ayurvédikus főzés egyfajta stílust jelent, egy olyan konyhát, ahol az ayurvéda elveinek megfelelően válogatjuk össze az alapanyagokat és az összetevőket viszont, ahol igazodunk a vendégek természetéhez.
Az Ayurvéda a vegetáriánus étkezést támogatja, mint ahogyan a jóga is.
Sokakat vissza tart a vegetáriánus étkezés kialakításától , hogy egy újabb bonyolult, időrabló foglalatosságba kezdjenek.
Most átadjuk saját tapasztalatainkat, megmutatjuk a gyakorlatban, hogyan tudod könnyedén, egy kis varázslattal átalakítani a magyar konyhád . Ezen a tanfolyamon ledöntjük a korlátaidat! Megismerkedhetsz egy másik látásmóddal, tanulhatsz az ayurvédáról,  főzhetsz együtt csapatban,  jókedvvel és együtt el is fogyasztjuk az elkészített 3 fogásos  menüt.
Miről lesz szó ?
– a teljes értékű vegetáriánus táplálkozásról,
– alapanyagokról, fűszerekről,
– átbeszéljük a hat íz tanát
Utána egy mind a három dosha igényeit kielégítő főzést tartunk. Elindulhatsz  egy másik úton,  ismereteket szerezhetsz arról, hogyan étkezz egészségesen.
Az ayurvédikus főzés nem ördöngösség. Ha az ayurvédikus gondolkodásmódot beépítjük a mindennapjainkba és ezen a szemüvegen keresztül figyeljük az összetevőket, akkor azok szépen sorra kibontják magukat előttünk.  Érdemes megjegyezni néhány alapelvet és aztán rá fogunk jönni, hogy az ayurvédikus táplálkozás nem is bonyolult, viszont hozzásegít a természetünknek leginkább megfelelő és az egészségünk megőrzéséhez leginkább alkalmasabb étkezés megvalósításához.
Oktatók: Balogh Zita és Szabó Ivett
Részvételi díj: 7.000 ft. (A részvételi díj tartalmazza a tanfolyami anyagot, az alapanyagokat és a vegetáriánus ebéd árát is!)
Max.10 fő – előjelentkezés szükséges!
Fizetési Feltételek:
– Vedayogában személyes befizetéssel,
– Átutalással: Balogh Zita OTP 11773133-00782436-00000000 Közleménybe kérjük mindenképpen írjd be a következőket:
– “résztvevő nevét”
– “ayurvedikus főzőtanfolyam,
– az email címed (ide küldjük a számlát) ez fontos, különben nem tudjuk ki, mit fizet be!
Szeretettel várunk Benneteket!
error: Content is protected !!