3 nap 2 éjszaka

Elhelyezés: 2-4 fős szobákban

Vegetáriánus étkezéssel

Érkezés 6.-àn pénteken 14-órától

Távozás vasárnap 8.-án ebéd után

Rendhagyó őszi táborunkat Piliscséven egy csodás nyugodt helyen fogjuk tartani, ahol közel a természethez tapasztalhatjuk meg az Elemek jelenlétèt. Gyakorlatban fogjuk érzékelni a hatásukat és képet kapunk arról hogyan használjuk őket a térben, az anyagi világban, az otthonunkban, hogy a jógával megteremtett harmóniát, békét minél tovább megőrizhessük.

A hétvége igazi feltöltődést, kikapcsolódást ígér. 🙂

A jóga mellett tábortűzzel, kirándulásokkal!

 

A védikus világszemléletben és tudományokban igen nagy szerepe van az 5 elemnek.

Az öt alapelem – éter, levegő, tűz, víz és föld közül a föld , megnyilvánul a hangban, érintésben, formában, illatba és az ízben. Rendkívül fontos, hogy egyensúlyban tartsuk ezt az öt elemet mind a testünkben, mint az otthonunkban, hisz ezeknek az egyensúlyától függ egészségünk és lelki, pszichikai állapotunk is.A Vaszati  térrendezési elveket alkalmazhatjuk egy-egy szobán, lakáson, épületen, ill. a telken belül is. 

Egy természetközeli helyen egy majorságban töltjük a hétvégét, harmonikus nyugodt környezetben, ahol a Védikus építészet és Vaszati, a térrendezés filozófiáját és eszközeit vesszük elő, hogy megtanuljuk megőrizni a nyugalmat, kiegyensúlyozottságot az otthonunkban is.

 

A részletes programot a jelentkezők e-mailben kapják meg.

Tartsatok velünk ezen az utazáson a VedaYoga csapata újra kalandra hív Benneteket!

 

Részvételi díj:  38.000Ft/ fő

Jelentkezés:  baloghzita8@gmail.com

A jelentkezés menete: ITT.

Jelentkezési határidő: 2020 október 25, a teljes részvételi díj befizetésével!

Ha a táborunkat a vírushelyzet miatt nem tudnánk megtartani, a befizetett összeget teljes egészében visszaadjuk, vagy 2021. évi jóga táborainkba felhasználható.

Lemondási feltételek megtekintéséhez kattints IDE.

error: Content is protected !!